duminică, 6 iunie 2021

Munca la stat, o sfidare pentru rațiunea umană: paragină la trandafiri în Parcul Herăstrău azi, 06.Iunie.2021

Foarte interesantă „munca” la stat: seamănă izbitor de bine cu... statul la stat! Adică angajații nu fac absolut nimic, dar încasează lunar salariile nesimțite (atât din punct de vedere al productivității, cât și din punct de vedere al utilității și eficienței), salarii aberant și insultător de mari în raport cu salarizarea din sectorul privat.

După cum se vede în aceste poze, în Parcul Herăstrău trandafirii sunt invadați de vegetația de stepă. Adică parcul este neîntreținut.

S-au desființat cumva companiile municipale ale lui Gabriela Vrânceanu Firea Pandele? Mă cam îndoiesc, dar ca să fiu sigur, să vedem ce spune internetul.

1. Realitate odioasă și sinistră, conform Nicușor Dan, pe 14.Ianuarie.2021 (sursa: https://www.click.ro/news/bucuresti/planurile-primarului-nicusor-dan-pentru-2021-companiile-municipale-sunt-un-dezastru): „Companiile municipale sunt un dezastru public. Le vom închide”; „Primăria Capitalei are datorii curente de 2,5 miliare de lei”.

2. Vrăjeli marca Nicușor Dan, pe 19.Februarie.2021 (sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-24617508-nicusor-dan-angajatii-nu-lase-amagiti-companiile-municipale-vor-desfiintate-nu-revenim-asupra-deciziei.htm): „Angajații să nu se lase amăgiți. Companiile municipale vor fi desființate, nu revenim asupra deciziei”.

Vrăjelile constau în faptul că, chiar dacă aceste companii ale lui Pește Prăjit vor fi desființate, angajații de tip paraziți ai banilor publici din aceste companii care au produs datorii curente de 2,5 miliarde de lei tot nu vor cădea în cap, adică nu vor rămâne șomeri pe viață, ci vor fi preluați de alte firme de stat. Adică vor fi asistați sociali pe viață și vor parazita în continuare banul public sub umbrela statului mafiot totalitar român.

Ce părere ai, Cîțule, despre salarizarea nesimțită de la firmele de stat în București, care au produs datorii curente de 2,5 miliarde de lei?

Nu cumva mai puțini bani la angajații oricum inutili ai statului ar însemna mai mulți bani la bugetul de pensii?

3. Cruda realitate, pe 24.Februarie.2021 (sursa: https://romania.europalibera.org/a/companiile-municipale-create-de-gabriela-firea-tot-mai-greu-de-desfiin%C8%9Bat/31119763.html): „Companiile municipale create de Gabriela Firea, tot mai greu de desființat”; „Renunțarea la aceste companii presupune procese costisitoare, care să constate falimentul celor 23 de societăți ale primăriei.”.

4. Capitalismul de succes: Gabriela Vrânceanu Firea Pandele a înființat firme plătite din bani publici care sunt pe pierdere generalizată și nu au obiect de activitate (!!!) pentru că nu au contracte în derulare (sursa: https://economedia.ro/surse-jumatate-din-companiile-infiintate-de-gabriela-firea-vor-fi-desfiintate-de-primaria-bucuresti-in-luna-iunie-firmele-in-pierdere-generalizata.html#.YLzi-oBRWUl).

Adică angajații statului pot înființa legal (!!!) firme unde sunt angajați tăietori de frunză la câini și adjuncți de băieți de mingi.

Se pot înființa la stat firme producătoare de pierderi... legalizate!!!
Bonus: fântânile arteziene oprite în Parcul Herăstrău.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu