vineri, 6 aprilie 2012

Altfel de scoala

Saptamana aceasta (02.Aprilie.2012-06.Aprilie.2012) s-a derulat programul "Scoala altfel". Din acest motiv parcurile pe care le vizitez des au fost aglomerate in zilele acestea lucratoare. O mare sansa pentru elevii de scoli si licee din acest moment. Mie mi-au placut mereu parcurile, strandurile si bazele sportive, asa ca am aplicat pe cont propriu acest program pe vremea cand parcurgeam clasele de la a 7-a pana la a 12-a. Numai ca pe atunci programul se numea chiul :)) Asta e, oameni, locuri, fapte, timpuri. Si asa se spune ca "Scoala produce numai tampiti", deci cei cu multe absente mai au o sansa...
 Cel mai aglomerat mi s-a parut Parcul Herastrau, in ciuda marimii lui.

Cel mai amuzant mi s-a parut Parcul Tineretului. Treceau copiii podul mare si se aud vociferari: "Doamna, doamna, uitati ce mizerabila este apa!". La care doamna raspunde: "Cum e mizerabila, ia uitati-va ce rață frumoasa!".
Ha! Ha! Ha! Frumoasa educatie se face in scoli. Probabil ca exista si programul "Cum sa mintim frumos", la care politicienii si functionarii publici au fost premianti. Am pozat apa in discutie, pe care doamna cred ca o vede pura ca cristalul. Eu as exclama "Capitala creste verde!".
 Parcul Carol mi s-a parut mai linistit.
 Iar Parcul Cismigiu se pregateste pentru o alta manifestatie tip talcioc.

4 comentarii:

 1. Si Diana mea a participat Scoala altfel.Nu au facut mare lucru.I-a dus cu vorba diriginta ba cu una,ba cu alta,dar nimic concret.Au asteptat degeaba copiii toata saptamana sa-i duca in Gradina botanica,au fost doar vorbe.Am dus-o eu.Ii minte,dar are pretentia sa fie corecti,si ii pedepseste daca-i prinde cu minciuna.Numai bine!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred ca ar prinde bine tuturor, mici si mari, niste cursuri de recunoastere si intelegere a ipocriziei si minciunii.

   Ștergere
 2. Pentru Barbu recomand cursuri intensive si de lunga durata! Este cel mai mare IPOCRIT si MINCINOS!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai certitudinea ca este asa, jura-te pe ma-ta si pe viata ta.

   Ștergere