luni, 19 martie 2012

Flori in Cismigiu (3)

 Cu dedicatie, doamnei Mihaela Filip si originalului ei blog culinar. Flori galbene si alti vestitori ai primaverii pentru bucataria galbena.

Cateva cuvinte adresate anonimului isteric:
1. Cu blogul e ca si cu posturile TV: daca nu-ti place blogul meu, stai pe altele care te reprezinta.
2. Nu simt deloc nevoia sa fac ce ai tu chef. Ar fi mai bine sa iti plimbi sfaturile si gandurile in alta parte, aici nu ai succes. Se pare ca pricepi greu si uiti repede. Cu toate acestea, daca iti place sa te faci de ras si sa iti arati fracturile din educatie si din bun simt, pe blogul meu nu exista cenzura. Cui ii place sa se uite in gura ta, nu are decat!
3. Apreciez foarte mult blogul

DiaMar-bucataria galbena

Este un blog fantastic!

2 comentarii:

 1. Iti multumesc mult.A fost intr-adevar o surpriza foarte,foarte placuta pentru mine cand am intrat pe blog si am vazut postarea ta.Iti multumesc pentru faptul ca apreciezi bucataria mea galbena.Sper sa nu dezamagesc niciodata,si sa ma vizitezi mereu cu placere.Florile sunt minunate,le-as culege pe toate.Numai bine iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitari domnului Barbu Marius pentru aceasta frumoasa dedicatie!
  Felicitari doamnei Filip Mihaela pentru apetisantul blog!
  Felicitari si o adanca plecaciune DOAMNEI BARBU pentru imensul efort de a-si sprijinii familia ZI DE ZI in timp ce sotul ei mai da o raita prin parc, pe strazi...aiurea in tramvai...

  ..."fracturile din educatie si din bun simt"...???!!!uite cine vorbeste!!!???
  Barbu Marius, de cand nu ai mai rostit "Sarut mana, mama!, Sarut mana tata! La multi ani, mama! La multi ani, tata!"???????????? De cati ani nu ti-ai vazut parintii? ...2,3,4...10??????????
  IMI ESTE MILA DE TINE si de doamna care se bucura de gesturile tale frumoase facute pe spatele sotiei si a sponsorizarilor diverse.


  Cata patima in a te justifica in fata unei doamne din spatiul virtual!
  Cata energie consumata pentru cuvintele adresate anonimului isteric?

  IDIOTULE, daca te deranjeaza postarile anonime restrictioneaza ANONIMII!
  LASULE!LASULE!LASULE!LASULE!LASULE!LASULE!LASULE!LASULE!LASULE!

  CEAU, CEAU !!!

  RăspundețiȘtergere