vineri, 9 martie 2012

Intoarcerea de la interviu

 O "colectie" impresionanta de poze cu jegul din sectorul 6, pe linia tramvaiului 25, la intoarcerea de la interviu: bulevardul Preciziei, strada Valea Cascadelor si bulevardul Timisoara. Strazi si trotuare murdare, tramvaiul murdar in interior, masini murdare. Destul de oripilant, dar am lasat un numar foarte mare de poze pentru a se vedea ca asta e "stilul", iar jegul este o regula si nu o exceptie. Probabil ca normele de mediu si de poluare sunt respectate. Capitala creste verde (spun daltonistii). Felicitari anticipate celor care au rabdarea sa parcurga tot articolul!
4 comentarii:

 1. Acum ca s-a terminat cu albul zapezii isi dezvaluie adevarata fata capitala noastra europeana.Probabil alesii nostri considera ca asa este normal sa fie.Si desigur din peisaj fac parte si cainii,care se plimba nestingheriti de nimeni si de nimic.
  Dar stai linistit,si la noi este exact la fel.Eu locuiesc la casa pe o strada care duce spre aeroprot.Cand se anunta vizita unei"personalitati"sa vezi ce smotru se face,toate stralucesc de curatenie.Sterg pana si stalpii de pe marginea strazii de noroi,dar dupa aceea este jale.Nici daca mai traim 5000 de ani nu o sa fim o tara civilizata.
  Numai bine iti doresc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. M-as mira sa straluceasca Bucurestiul de curatenie, oricate personalitati l-ar vizita :) In privinta civilizatiei, fiecare e pe cont propriu.

   Ștergere
 2. You must be pleased to see the end of the snow, but why are there so many dogs roaming on the streets?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Because the authorities love wild dogs and hate citizens. Romanian law prohibits euthanasia of wild dogs. Romanian law punishes those who harm wild dogs. In 2011 in Bucharest were 40,000 wild dogs (number provided by authorities).

   Ștergere