luni, 21 mai 2012

Pe Calea Victoriei

Mai exact, zona dintre Muzeul National de Istorie a Romaniei si Piata Natiunile Unite.

Autobuzul pentru turul orasului ne indeamna sa exploram gradina carpatina.
Exploram "gradina" si vedem nelipsitii stalpisori aruncati aiuristic din belsug (in stilul obisnuit), un stalp de iluminat cu aspect mizerabil, un panou de circulatie "vai steaua lui" si, partial, un stalp pentru un panou publicitar care imparte trotuarul in doua.
Mai jos, o perla edilitara cu nume necunoscut si scop incert. Ma rog, cred ca scopul este sa atraga turistii exploratori.
Doua strazi laterale intersecteaza Calea Victoriei in aceasta zona. Una este Strada Franceza, care ne intampina cu o dala de beton reciclata. Mie mi-ar fi placut un stabilopod.
Cealalta este strada Ion C. Fillitti. Foarte "frumos" se imbina noul cu vechiul si improvizatia cu stalpii de iluminat.
Tot pe aceasta strada, pe "malul" celalalt, aflam ca strada este supravegheata si monitorizata video, pentru prevenirea faptelor antisociale. De unde putem deduce ca localul din planul urmator anuntului de monitorizare a fost exclusiv victima unor fapte sociale :)) Ma intreb cum ar fi aratat daca ar fi fost tinta unor fapte antisociale :))
Mai jos, pe Dambovita, panoul electoral arata la fel de bine ca si fenomenul electoral. Personajul central ne indeamna sa salvam Bucurestiul. Este incadrat de doi Negoiți, in timp ce lui Prigoana i s-a luat "maul" :))
Iar podul peste Dambovita este partial deplacat.
Am bifat-o si pe asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu