miercuri, 2 mai 2012

Salata de cartofi cu cruditati

Televiziunile s-au intrecut, in jurul datei de 1 Mai, sa pomeneasca gratarul, micii si berea ca fiind principalul mod de a petrece al romanilor. Sigur ca multa lume face gratar, mananca mici si bea bere, foarte bine, dar parca prea suntem invitati sa ne transformam in roboței la fiecare sarbatoare si sa facem numai ce vedem la televizor. Cred ca exista multe alte posibilitati.

De cand au aparut ceapa verde, usturoiul verde si ridichile, am inceput sa prepar o salata de cartofi cu cruditati. Ingrediente: cartofi (care se fierb), ceapa verde, usturoi verde, ridichi, marar, patrunjel, leustean, ulei de masline, sare. Uneori, de parca nu ar fi destula verdeata, mai adaug si spanac.




  
Eu sunt cam pofticios la verdeturile de primavara, mi se par mai suculente decat cele din restul anului. Poate e doar o impresie.

2 comentarii:

  1. Dar ca bine arata salata aceasta a ta.Asa este,verdeturile de primavara sunt cele mai bune,sunt suculente si au o aroma mai puternica.
    Te salut!

    RăspundețiȘtergere