miercuri, 9 mai 2012

Socată

Exista multe retete pentru socata, de exemplu pe link-urile:
http://gourmandine.ro/retete-bauturi-cocktail-uri/socata/
http://www.e-retete.ro/retete/socata




Am pus ingredientele in sticla de plastic. Mi s-a parut mai usor de amestecat. Inca nu era gata. In timpul fermentatiei am mai golit in pahar pentru ca nivelul crescuse foarte mult, desi lasasem rezerva. Mi s-a parut ca da bine in poze. Am si gustat cu aceasta ocazie. Era acidulata lejer.

5 comentarii:

  1. M-ai terminat cu socata.Mi s-a facut pofta instantaneu.Super arata.
    Salutari!

    RăspundețiȘtergere
  2. si socul de unde l-ai cules? din boschetii unde se usureaza javrele?

    RăspundețiȘtergere
  3. TOUT est si beau tu as eu une superbe idée

    RăspundețiȘtergere