joi, 12 iulie 2012

Apa rece pe intuneric

Asta este, o imagine aproape de nepatruns, dar asa se vede apa rece pe intuneric dupa ce a fost oprita impreuna cu apa calda si curentul electric. Chiar daca sunt persoane care ar vrea sa vada numai poze frumoase pe blogul meu, si aceasta poza face parte din viata mea.

2 comentarii:

 1. Parca traim in comuna primitiva.Parca mi-am pierdut orice speranta ca o sa ajungem vreodata in lumea civilizata.Tu ce parere ai?

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce pot sa zic? Exista civilizatia globala, data de cei care ne conduc (destul de gresit, dupa cum se vede) destinele. Mai exista civilizatia la nivel individual, caracterizata de alegeri individuale (de exemplu decizia de a face sau nu mizerie in spatiul public), de respect sau nu fata de cei din jur, de socializare sau nu cu cei din jur.

  La nivel individual exista multe persoane civilizate (dar sigur nu suficient de multe). La nivel global civilizatia este cea pe care o traim sau suntem obligati sa o suportam.

  As remarca faptul ca nu toti cei care au proprietati scumpe, masini scumpe si obiecte de uz casnic moderne sunt civilizati. Banul sau bunastarea nu dau masura civilizatiei, ci arata numai o eventuala forta economica. Bogatii din Romania sunt destul de primitivi, cel putin la nivel de imagine: nu par nici protectori ai artelor, nici protectori ai stiintei, nici pastratori de valori morale.

  La nivel global s-a renuntat demult la civilizarea maselor. Se cauta in mod evident manipularea si imbecilizarea.

  RăspundețiȘtergere