luni, 23 iulie 2012

Borduriada USL

Asa cum era de asteptat, noua putere USL-ista are o mare durere de cot fata de scurtarea suferintelor romanilor si un mare interes la tocat "cascavalul" public. Dupa borduriada lui Videanu din 2008, in numai 4 ani are loc o alta, de tip USL. Normal, doar USL a lipsit de la guvernare de ani buni si e in mare foame de bani gramada. Bani care nu se pot face prin munca cinstita si utila, ci prin ticalosii.

Acum este foarte usor de inteles cum un stat poate fi mereu in criza, oriunde in lume. Sa zicem ca statul respectiv are un buget de 100 de miliarde de euro. Nemernicii de la putere nu au decat sa deconteze 150 de miliarde pe borduri, sali de sport, autostrazi si orice alte fantezii rapid degradabile, dupa care declara criza. Dupa care indeamna oamenii sa munceasca mai mult si mai bine. Dupa care se fac disponibilizari, dupa care se taie salariile, dupa care se maresc taxele si impozitele, dupa care se maresc preturile, dupa care se prabuseste cursul valutar. Nu neaparat in aceasta ordine, dar neaparat toate la un loc.

Cred ca toti acesti hoti incravatati, extrem de lacomi si de ticalosi, ar fi in stare sa spuna ca nu sunt bani chiar daca am plati impozite de 100%! S-ar schimba bordurile zilnic si tot nu ar fi bani (decat pentru ei)!

 Piata Victoriei:
 
 
 Strada C. A. Rosetti:
 
 
 Bulevardul Nicolae Balcescu in zona Inter:
 
 
 

Un comentariu:

  1. Bani au numai si numai pentru ei.Nu-si refuza nimic.Nici unii nu sunt mai rasariti,toti sunt o apa si-un pamant.Parerea mea.
    O noapte linistita iti doresc!

    RăspundețiȘtergere