miercuri, 25 iulie 2012

"Tranșee" pe strada Sebastian

Santuri, mizerie, caini vagabonzi... Cam asta caracterizeaza Bucurestiul in acest moment. Capitala are aspect de oras bombardat. Planificare edilitara nu exista. Se refac borduri, se toarna asfalt proaspat, se schimba pavimentul, pe scurt se reabiliteaza strazile. Dupa care se sapa noi santuri, alegandu-se praful de strazi si de banii publici. Un bun prilej pentru o noua reabilitare, alti bani publici aruncati, o noua "criza" si asa mai departe. Statul mereu plin de bani, cetateanul mereu plin de... taxe!
Nu-i deloc usor sa fac atatea poze sinistre. Lumea se uita la mine ca la o ciudatenie. Diversi adjuncti de baieti de mingi nu fac nimic cu un aer preocupat... Unii nu-si pot stapani curiozitatea si ma intreaba ce pozez, ce fac cu pozele. Amintiri...Nu se poate fara caini vagabonzi.
RADET-ul, mult mai mare opritor de apa calda decat furnizor de apa calda, mimeaza lucrari de luni sau ani de zile si... nopti (cine mai sta sa numere?). Intre timp, dupa cum vad, lumea a inceput sa umple groapa cu usi si ferestre dezafectate. Timpul umple groapa cu praf si frunze uscate.Nesimtirea edilitara este "placut" atestata de cele doua poze care urmeaza: nu s-au mai asfaltat doua fâșiuțe de trotuar!
Ce stim noi, atunci o fi venit "criza"...

Bancile aruncate inutil pe trotuar au inceput sa se "rareasca".
Iar montajul si fixarea in bataie de joc poate fi "adminrat" in poza de mai jos:

2 comentarii:

  1. Este tras la indigo cu orasul nostru.Exact asa arata,ca dupa bombardament.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta inseamna ca asa este hotarat de la centru, la nivel national. Un mod dublu de a batjocori populatia, atat prin perceperea discretionara a taxelor, cat si prin cheltuirea ticaloasa a banilor publici. Nu vorbim despre teoria conspiratiei, ci chiar de practica ei.

      Ștergere